Επικοινωνία

Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής

Διεύθυνση

Λ. Συγγρού 15-17
Τ.Κ.117 43 Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας

 Σωτήρης Νικολαρόπουλος (Διευθυντής)  213 2063617 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Γιώργος Καλπούνιας  213 2063616  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ελένη Καραντάνου  213 2063621 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Αντώνιος Κωνσταντινόπουλος  213 2063628 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Πηνελόπη Λιακέα  213 2063626 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Αγγελική Γαλιατσάτου  213 2063629 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Θεόδωρος Μαραϊδώνης  213 2063707 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Με την κατά τα ανωτέρω επικοινωνία σας με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής δίδετε ρητή συγκατάθεση στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Υπηρεσία μας. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα συνίστανται στην διεύθυνση IP σας και στον τύπο συσκευής που χρησιμοποιείτε, δίχως περαιτέρω ταυτοποίηση. Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε αφορούν το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τυχόν πρόσθετα στοιχεία που εσείς μας χορηγείτε, ανάλογα με το ειδικότερο περιεχόμενο της εκάστοτε επικοινωνίας μας. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα επεξεργαζόμαστε στον απολύτως αναγκαίο βαθμό για τις ανάγκες της εκάστοτε επικοινωνίας με εσάς. Με τη συγκατάθεση σας, η οποία παρέχεται μέ την από μέρους σας υποβολή της εκάστοτε φόρμας επικοινωνίας, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας , προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το ζήτημα, για το οποίο έχετε εκφράσει το αντίστοιχο ενδιαφέρον. Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται στο αρχείο μας για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο στο πλαίσιο κάθε επικοινωνίας, με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Συνομολογείτε το αληθές του περιεχομένου των ως άνω στοιχείων που μας χορηγείτε και έχετε οποτεδήποτε τη δυνατότητα να ασκήσετε τα δικαιώματα σας όπως το δικαίωμα της πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού της επεξεργασίας και φορητότητας. Ανάκληση της κατά τα ως άνω συγκατάθεσης σας περί την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι δυνατή οποτεδήποτε. Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσης σας δεν αναιρεί τη νομιμότητα της μέχρι τότε επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.